Foredragsrække 2018

(Bemærk: Parkering på Hunderupskolens parkeringsplads ved Solfaldsvej. Derfra nås soldaterhjemmet bedst via det gamle kaserneområde)

Medlemmer har gratis adgang til foredragene. Entre for ikke medlemmer er kr.  25,00.

Vi har lavet et program, der er spækket med spændende foredrag i dette forår. Ideen er at holde museet i live mens vi er midlertidigt lukket ned, ved at lave arrangementer for jer! Der er endnu et par arrangementer i foråret, men dem kan vi først løfte sløret for lidt senere..

Vi håber at I vil komme forbi – Vi glæder os til at se jer!

Foreløbig er flg. foredrag planlagt:

13. Februar, tirsdag kl 19-21: Obersaltzberg – Hitlers Bjerg. En fortælling om et feriehus, der blev en regeringsby. Her fortæller Claus Skaarenborg om det vældige byggeri og de mange ændringer, der på kort tid forandrede Hitlers sommerhus til en hel by med bunker, regeringsbygning, militær osv. Foredraget kan sagtens bruges som inspiration, hvis man selv kunne tænke sig en tur til det sagnomspundne sted.
28. Februar, Generalforsamling i Museumsforeningen
Der vil være afstemning om nogle vedtægtsændringer samt valg eller genvalg af nogle bestyrelsesmedlemmer. Der ud over vil der være et lille foredrag af en endnu hemmelig gæst. HUSK! Man er ikke stemmeberettiget, hvis man ikke har betalt sit kontingent.
17. April, tirsdag kl 19:00: Våbenmodtagelse via luftpost.
Her beskæftiger vi os med 2. verdenskrigs våbennedkastninger og Søren Christian Flensted har valgt den fynske vinkel på dette. Han vil komme ind på ikke bare de steder hvor nedkastningerne skete, men også forskellige episoder i forbindelse med modtagelserne.
4. maj, fredag kl 19:00: Mindehøjtidelighed i anledning af Danmarksbefrielsesdag i Ansgar Anlæg – arrangeret af 4. maj-komiteen http://www.4majkomiteen.dk
Der vil være deltagelse fra museet

 

Ret til ændringer i foredragsrækken forbeholdes